Welkom: Karin van Hooijdonk

Femke Rutten toegetreden tot de maatschap
4 januari 2018

Sinds 1 maart hebben we Karin van Hooijdonk mogen verwelkomen binnen ons team, een Bekkenfysiotherapeute. Ze is werkzaam op maandag, woensdag en donderdag. We laten Karin zichzelf introduceren:

In februari 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Avans Hogeschool te Breda, waarna ik voor een aantal maanden naar Nepal ben afgereisd om te werken als fysiotherapeut in een kindertehuis. Sindsdien ben ik met veel plezier werkzaam geweest in verschillende praktijken. Mijn interesse lag al langere tijd bij de gynaecologie. Daarom ben ik in 2013 gestart met de 3-jarige Masteropleiding Bekkenfysiotherapie aan de SOMT te Amersfoort. Deze opleiding heb ik met veel plezier in 2016 afgerond.

Als bekkenfysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van klachten aan zowel het bekken als de bekkenbodem. De domeinen urologie, seksuologie en gynaecologie komen hierbij vaak aan bod. Naast de masteropleiding heb ik ook de cursussen ‘Medical Taping Concept’ , ‘Correctie van het stuitje’ en ‘Triggerpoints in bekken en buik’ gevolgd.

Buiten het werk als fysiotherapeut ben ik een recreactieve hardloopster en speel ik hobo in een harmonieorkest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
4 − 4 =