COVID -19 (Corona)..Op weg naar herstel

Corona…maar toch klachten bewegingsapparaat?
1 april 2020
Wij hebben groen licht om de fysiotherapie weer op te starten!
29 april 2020

Om goed voorbereid te zijn op het post-corona tijdperk, hebben wij met onze praktijk een webinar bijgewoond van het Amphia Ziekenhuis met als onderwerp:

Samenwerken in de COVID-keten.

Het Amphia Ziekenhuis heeft in samenwerking met Revant Medisch Specialistisch Revalidatie het initiatief genomen om te komen tot een nazorg voor de COVID-19 (=Corona) patiënten na ontslag uit het Amphia Ziekenhuis.

Tevens hebben wij als praktijk ons zelf ingeschreven voor de cursus: Inleiding en totstandkoming van de REACH ‘Post intensive care Toolkit’ die ondersteuning kan bieden bij de paramedische behandeling van Covid-19 patiënten na ontslag uit het ziekenhuis

Herstel na ontslag zal veelal intensieve begeleiding nodig hebben. Stroomlijning van de nazorg en samenwerking zoeken is zeer belangrijk. We hebben informatie gekregen diverse disciplines, allen werkzaam in het Amphia Ziekenhuis, zoals longartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en psychologen. Met andere woorden een multidisciplinaire aanpak waarin ook wij, als fysiotherapeut eerste lijn,  een rol gaan spelen.

Met andere woorden: wij  gaan er alles aan doen om u te ondersteunen bij de revalidatie!

Comments are closed.